Invitasjon til visning av metrobussen

LOP har mottatt en henvendelse fra AtB med en invitasjon til visning av metrobussen i Trondheim i mai. Vi har lagt ut hele invitasjonen her,  som også inneholder en del nyttig informasjon om de nye metrobussene.

Hei!

Vi kontakter deg som representant for din forening. Under følger en invitasjon til visning av metrobussen i Trondheim i mai, i tillegg til litt informasjon fra oss i AtB. Vi setter stor pris på om du videreformidler dette dersom du tror det kan være av interesse for deres medlemmer.

Velkommen på visning av metrobussen tirsdag 21. mai

Av 300 nye busser som settes i trafikk med nytt kollektivsystem i Trondheimsområdet, er 58 av disse nye, moderne metrobusser. Disse vil trafikkere de tre «hovedårene» i nytt kollektivsystem, linje 1,2 og 3.

Tirsdag 21. mai kl. 10.00-11.00 ønsker vi å invitere dere til visning av metrobuss i Ytre Kongsgård. Mange er spente på metrobussene som settes i trafikk 3. august. Derfor viser vi stolt frem én av de nye bussene våre slik at alle som vil kan få komme om bord og prøve den ut selv.

Flere representanter fra AtB og bussoperatøren vil være til stede for å beskrive nye reisemuligheter og vise deg rundt i bussen.

Vi inviterer medlemmer av byens mange pensjonistforeninger til eksklusiv visning fra kl. 10.00 - 11.00. Deretter vil det være åpent for allmenheten.

TID: Tirsdag 21. mai kl. 10.00-11.00

STED: Ytre Kongsgård – mellom Erkebispegården og Prinsens gate.
FINN PÅ KART: https://goo.gl/maps/rt9E7P2powVyp4yz6

Se brosjyre: Slik reiser du fra A til B med nytt kollektivsystem

I brosjyren «Enkle og trygge reiser med nytt kollektivsystem» tar vi deg gjennom reisen fra begynnelse til slutt. Vi svarer også på spørsmål som mange stiller oss om omleggingen som skal finne sted. Brosjyren er særlig beregnet på personer med spesielle utfordringer på reisen, eksempelvis mennesker med nedsatt bevegelighet. Se brosjyren eller last den ned som PDF-fil ved å klikke her.

 

Se film: Nytt kollektivsystem i Trondheimsområdet fra 2019

I en snaut to minutter lang animasjonsfilm, beskriver vi hvorfor kollektivtrafikken i Trondheimsområdet legges om og hva dette betyr for deg som reiser kollektivt. Trykk på denne lenken for å se filmen.

 

Finn siste nytt på atb.no/2019

Siste nytt om det nye kollektivsystemet vil alltid være å finne på nettsiden atb.no/2019. Her kan du blant annet søke opp reisen din i vår reiseplanlegger, lese om alle nye linjer, lese om tilbudet i ditt nærområde  eller finne Ofte stilte spørsmål om nytt kollektivsystem.

 

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Ikke nøl med å ta kontakt med AtB kundesenter om du lurer på noe.

Skriv til oss: atb.no/kontakt
Ring oss: 478 02 820
Besøk oss: AtB kundesenter i Prinsens gate 41

 

Vennlig hilsen AtB