Kristiansundstur

Turkomiteen har gleden av å invitere medlemmer med bekjente på tur til Kristiansund 5-6. Februar 2016. Det blir mulighet til å se operaen ”Tryllefløyten” av Mozart fredag kveld kl 1900. De som ikke har interesse av dette, kan oppleve smakebiter av operaer/operetter på kafeer lørdag. Disse arrangementene varer ca 1 time og er gratis.

Vi reiser med hurtigruteskipet ”Midnatsol” fra Trondheim fredag klokken 10.00. Underveis nyter vi nydelig lunsjbuffet i restauranten.Vi skal bo på Quality Hotel Grand, og her får vi servert et lett måltid fredag kl. 19.00.

Lørdag ettermiddag setter vi kursen mot Trondheim i moderne turistbuss. Det blir nødvendige stopp for matservering etc. underveis.

Programmet for turen vil bli tilpasset etter tilbakemelding fra deltakerne. Det som haster, er å få oversikt over hvor mange som skal ha billetter til ”Tryllefløyten”.

Prisen er vanskelig å fastsette før man vet hvor mange deltakere det blir, men man må regne med ca 2.200,- kroner. (Dette inkluderer billett og lunsj på Hurtigruta, overnatting med frokost og lett måltid på hotellet, billett til Operaen, busstransport samt ferjebillett på ferja Halsa-Kanestrøm. Tillegg for enkeltrom er kroner 275,-)

Spørsmål og påmelding til Lillian telefon 91103946 eller lillia46@hotmail.com