Nye spennende LOP-turer i 2018

Som LOP-medlem har du tilgang til våre flotte turtilbud. Disse utarbeides av LOPs eget turutvalg i samarbeid med reisespesialister. Her finner du attraktive turer for den reiselystne pensjonist. Hele turtilbudet vårt finner du HER.

For siste halvår 2018 kan vi tilby tre turer, disse finner du her:

 

PÅ CRUISE I KROATIAS VAKRE SKJÆRGÅRD

22. – 29. SEPTEMBER 2018

Opplev det ekte Kroatia med MS Majestic!

Bli med på et fantastisk ukescruise i Adriaterhavets skjærgård. Fra romerske Split seiler vi via noen av Kroatias vakreste øyer, besøker selvfølgelig vidunderlige Dubrovnik og avslutter når vi er tilbake i Split. Skipet legger til i havner i hjertet av både små landsbyer og større byer. Slapp helt av og la kapteinen, mannskapet og reiselederen ta vare på deg.

Om morgenen kan du nyte kaffen og utsikten på den romslige baugen. Underveis venter spennende utflukter, mulighet for sykkeltur, vinsmaking, kroatisk landsbyfest og utallige flotte opplevelser.

Utfluktene er inkludert i prisen og vår norske reiseleder skaper godt miljø og hygge underveis. Skipet vårt har flotte lugarer, alle utvendige. Her er det bare å hive seg rundt og være første mann til mølla!

MER INFORMASJON FINNER DU HER

alt

 

FELLESTUR FOR LOP MED HURTIGRUTEN 1.- 9. OKTOBER MED MS POLARLYS

Bli med på «Verdens vakreste sjøreise» som «Lonley Planet» sier om Hurtigrutens ferd langs norskekysten. Hurtigruten har vært en del av den norske kystkulturen siden 1893, og fyller i år 125 år! Steder vi passerer om natta på vei nordover, får vi sett på dagtid på vei sørover – slik får man sett alt på dagtid.

MER INFORMASJON FINNER DU HER

 

JULETUR TIL TALLIN

22. – 29. SEPTEMBER 2018

Tallinn er en av Europas best bevarte middelalderbyer, og i den gamle bydelen med brosteinsbelagte smale gater finner man mange hyggelige cafeer og butikker. I adventstiden forvandles byen til en eventyrby, med snø på hustakene og stearinlys langs de hyggelige gatene. Blir med og opplev spa, shopping og julestemning.

MER INFORMASJON FINNER DU HER