Nye spennende LOP-turer i 2018

Som LOP-medlem har du tilgang til våre flotte turtilbud. Disse utarbeides av LOPs eget turutvalg i samarbeid med reisespesialister. Her finner du attraktive turer for den reiselystne pensjonist. Les mer om vårt turtilbud her.

FELLESTUR FOR LOP MED HURTIGRUTEN 1.- 9. OKTOBER MED MS POLARLYS

Bli med på «Verdens vakreste sjøreise» som «Lonley Planet» sier om Hurtigrutens ferd langs norskekysten. Hurtigruten har vært en del av den norske kystkulturen siden 1893, og fyller i år 125 år! Steder vi passerer om natta på vei nordover, får vi sett på dagtid på vei sørover – slik får man sett alt på dagtid.

MER INFORMASJON FINNER DU HER

 

alt

JULETUR TIL TALLIN 30. november - 3. desember  2018

Tallinn er en av Europas best bevarte middelalderbyer, og i den gamle bydelen med brosteinsbelagte smale gater finner man mange hyggelige cafeer og butikker. I adventstiden forvandles byen til en eventyrby, med snø på hustakene og stearinlys langs de hyggelige gatene. Blir med og opplev spa, shopping og julestemning.
Frist for påmelding: 30.9.2018

MER INFORMASJON FINNER DU HER

 

alt

ALBANIA OG MAKEDONIA 2. - 10. mai 2019

En reise til disse landene på Balkan, som har ligget som et uoppdaget skattkammer så altfor lenge, anbefales på det varmeste. Kontrastene mellom moderne storbyer, rustikke landsbyer og Adriaterhavets deilige strender er store og overraskelsene vil stå i kø. Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en periode med undertrykkelse, men det er lite ved dagens Albania som minner om de harde årene. Landet bugner av naturskjønnhet og fargerike opplevelser som garantert vil sjarmere deg. Makedonia ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallklare innsjøer, og makedonerne tar godt vare på tradisjonene sine som de stolt viser fram. Albanerne og makedonerne er begge gjestfrie folkeslag, noe du vil oppleve rikelig i løpet av denne turen. Du vil kanskje også bli positivt overrasket over nivået på maten. De kulinariske krumspringene er verd en reise i seg selv. Det er med andre ord duket for en helt spesiell reise til Europas skjulte skattkammer!
Frist for påmelding: 1.12.2018

MER INFORMASJON HER