Midt-Helgeland

Lokallaget ble konstituert 20. april 2006 etter at et interrimstyre hadde vært i funksjon siden desember 2005. Det første medlemsmøtet ble holdt i Mosjøen 7. september 2006. Medlemmene er lokalisert i bl.a. Vefsn, Alstahaug, Dønna og Leirfjord. Laget avholder medlemsmøter den andre torsdagen i hver måned, og på hvert møte skal det tas opp et tema som angår pensjonistene.

Kontakt lokallaget

Leder Turid Mæhre Olsen
tlf: 924 56 568 - e-post: turid.arna.olsen@hotmail.com

 

Aktuelt

 • Tur til Inderdalen Gård

  14. juni dro 34 medlemmer av LOP på tur til Inderdalen gård. Den ligger vakkert til helt innerst i Bryggfjelldal, Korgen. Vi tok buss til gården, en flott tur over Korgfjellet som var kledd i vakre høstfarger.

  Les mer om Tur til Inderdalen Gård
 • Tur til Skålvær

  15.juni dro 32 medlemmer av LOP på tur til Skålvær, en øy mellom Herøy og Vega. Vi tok buss til Sandnessjøen, og gikk ombord i hurtigbåten. Det ble en 3 timers rundtur i øyriket via Vega og mange andre små og store øyer. Arnt Johansen, formann i velforeningen for Skålvær, var vår lokale guide som orienterte oss om det vi så, og svarte på spørsmål.

  Les mer om Tur til Skålvær
 • Medlemsmøtet 11. mai 2017

  Det var 36 stk. tilstede på medlemsmøtet på Kulturverkstedet. Leder Turid Mæhre Olsen ønsket velkommen til de frammøtte og ba Åse Floa Steinrud og Tove Wika komme fram og ta i mot blomster og gave som takk for en lang og flott innsats for lokallaget.

  Les mer om Medlemsmøtet 11. mai 2017
 • Flott oppslag for lokallaget

  Lokallaget vårt fikk et flott oppslag i Helgelendingen om både informasjon om stiftelsen TERMIK i Mosjøen, samt omvisning på fru Haugans Hotel.

  Les mer om Flott oppslag for lokallaget

Medlemstreff

I LOP MIDT-HELGELAND har vi medlemsmøter den andre torsdagen hver måned. Unntatt er juli, da tar vi sommerferie! 

Vanligvis møtes vi kl. 12:00 i Storsalen på Kulturverkstedet.

Alle møtene har et tema som er ønsket av våre medlemmer, og vi bruker forelesere fra egne rekker eller fra lokalmiljøet.

I vår- og sommerhalvåret legger vi inn turer og utflukter på møtedagene. Da kan vi ha andre møtesteder og møtetidspunkt.

Alle medlemsmøter annonseres i Helgeland Arbeiderblad.

Styret

Styret 2017

Leder

Turid Mæhre Olsen, 8663 Mosjøen

924 56 568 - turid.arna.olsen@hotmail.com

Styremedlemmer

Mary Anne Nordgaard

Kjell Langlien

Anny Andersen

Gerd Lind