Høstens program

2022 har også vært et år med mindre aktivitet i Lop, Moss enn vi ønsket, men før sommeren hadde vi møte 3. mai hvor vi hadde besøk av Inger Thinn. Hun holdt et innlegg om norske ordtak/ ordspråk og vi ble minnet om hvordan vi bruker ordspråk til vanlig, ofte uten å tenke over det.

7. juni gikk årets sommertur til Roseslottet i Oslo hvor det ble en lærerik opplevelse å høre om personskildringer og sterke historier i flotte omgivelser. Turen ble avsluttet med middag på Frognerseteren før vi returnerte hjem og ønsket hverandre en fin sommer.     

Nå står høsten foran oss og den starter 28. september med lunsj og deretter bussrundtur med en representant fra kommunen, Terje Pettersen. Vi vil gjerne se hva som er i gang, har skjedd og hvilke planer som foreligger for nye Moss kommune.

Videre utover høsten ønsker vi både gamle og nye medlemmer velkomne til vår lokalforening i LOP, Moss. Det blir medlemsmøter med aktuelle tema, sang og gode samtaler både 11. oktober og 8. november på Arena ved rådhuset, i tillegg til julemøte 13. desember på Balke gård.

@