Bli medlem

Ved å bli medlem i LOP bidrar du til å støtte arbeidet med å fremme interessene til de offentlige pensjonistene ved trygdeoppgjørene. I tillegg får du mange fordeler som medlem, og du blir en del av et nettverk av offentlige pensjonister. 

Meld deg inn nå og få gratis medlemskap ut året 2023!

Medlemsfordeler

 • Hjelp når du trenger det

  Våre spesialrådgivere gir gratis bistand til medlemmene. LOP er eneste pensjonistorganisasjon som gir slik personlig hjelp, i saker man ofte bruker advokat.

  Les mer om Hjelp når du trenger det
 • Medlemsblad i posten

  Medlemsbladet «VI i LOP» utkommer 4 ganger pr. år. Her finner du mye godt og nyttig stoff for den offentlige pensjonisten.

  Les vårt medlemsblad
 • Happy-eldre-par.jpg
 • Engasjerte lokallag

  Som medlem i et av våre lokallag får du tilbud om hyggelige treff med nyttige temaer og et godt og hyggelig sosialt miljø. Mange av våre lokkallag har også tilbud om turer både i og utenfor Norge.

  Finn et lokallag nær deg
 • Noen som jobber for deg

  Vi står på for medlemmenes rettigheter. LOP består av mange kompetente mennesker som kan det offentlige systemet godt. Vi er en av høringsinstansene til departementene, og ikke minst vi har drøftingsrett i trygdeoppgjøret, og i forbindelese med statsbudsjettet.

  Les mer om hva vi jobber med
 • Hva koster det?

  Du kan melde deg inn i et av våre lokallag eller direkte i LOP sentralt. Vi har egen avtale for medlemmer av Norges Sykepleierforbund og Norsk Radiografforbund.

  Meld deg inn nå og få gratis medlemskap ut året 2023!

  Les mer om hva det koster