Referat fra medlemsmøte 15. februar

Medlemsmøtet 18. januar 2022 ble avlyst av hensyn til koronasmitte. Medlemsmøtet 15. februar skulle Inger Thinn snakket om «norske ordtak/ ordspråk». Det blir utsatt til 3. mai, medlemsmøte kl. 12.00 på Arena.

Inger Lise Echoldt fortalte om turen til Bangladesh 16. til 25. januar 2020. Hun reiste med en gruppe fra KFUK / KFUM for å se og høre om arbeidet som drives der. Formålet med KFUK /KFUMs arbeid i Bangladesh er; «Livskvalitet for kvinner og barn».

Der støtter og driver de - skole for barn opp til videregående nivå, - Låne og sparegrupper for fattig og svakstilte kvinner. Deres arbeid kommer hele familien til gode.

Bangladesh har mye vann, et nett av elver som ofte flyter over og ødelegger jordsmonn. Der er lite plass til 164,7 millioner mennesker. 90% er muslimer og 10% fordelt på buddhister, hinduer og kristne.

Vi var enige i at KFUK /KFUM gjør en flott innsats i Bangladesh

Styret ønsket tilbakemelding på utlodding av vin på møtene. Det ville alle som var til stede videreføre. Vi ble enige om at vinen skulle loddes ut som nest siste gevinst, for at siste gevinst skulle være et alternativ for de som ikke ønsket vin.

 

Forslag til turer vår/sommer 2022:

  1. Tur på Telemarkskanalen. Ta buss til Dalen og elvebåt ned til Skien. Kristian sjekker priser på tur med servering og buss til og fra.
  2. Sarpsborg – Borgarsyssel museum. Bjørg sjekker prisen på en slik tur. Buss, Inngangsbillett og servering.
  3. Rundtur med buss i Moss, med guid som kan fortelle om alt som er nytt og selvsagt gammelt. Sonja Sjekker pris, buss og evt. Spørre Terje Pettersen om å være guid.
  4. Haldenvassdraget. Ragnhild sjekker pris, buss, elvebåt og serveringsmulighet.

 

Forslag og priser sendes til medlemmene som gir tilbakemelding til styremøte i april.

 

Ref.
Sonja Rønneberg

@