Referat fra medlemsmøtet 20. mars 2018

Lop, Moss hadde medlemsmøte  tirsdag 20. mars 2018 på Arena og tilstede på møtet var 22 medlemmer.  Leder Turid Bakkerud Nørving  ønsket velkommen  og vi startet med sangen ”Soltrall” av Prøysen.

Til møtet  hadde Turid mottatt flere eks. av vårt medlemsblad, hvor tema er verving. Her er gode argumenter for å forklare hvorfor en hver bør være tilsluttet en organisasjon, selv som pensjonist. Bladet fåes ved henvendelse til styret.  Stor takk til Inger og Sonja som hjalp styret på kjøkkenet denne gangen, slik at vi kunne servere kaffe og snitter før dagens musikalske innlegg, som denne gangen var i samarbeid med Moss Kommune og Den kulturelle spaserstokken.

Her fikk vi bli med på en musikalsk berg- og dalbanetur sammen med  Renate Gjerløw Larsen og Hanne Dahle. De tok oss med på ” Livets karusell”, en musikalsk tur gjennom livets store og små avgjørelser fra ”Jakobsen” til ”what a wonderful world”. Det ble en trivelig opplevelse og som takk fikk de en liten gave av oss.

Så orientert lederen om at vi på neste medlemsmøte 24. april vil få besøk av dr. Lorentz H. Nitter som har spesiell fokus på aldring og helse. Han holder innlegg under tema: Hjernen, hva når den svikter oss?

Vi minner også om sommerturen mandag 4. juni som denne gangen vil gå til Vestfold. Programmet er under arbeid og vi kan sikkert se fram til en hyggelig tur. Programmet blir presentert på neste medlemsmøte, men husk å holde av datoen.  Deretter fortsatte vi med loddsalg og hyggelig samtale, før vi  avsluttet med å synge  ”No livnar det i lundar” og ønsket hverandre  god påske  og vel  hjem.

 

Ragnhild Marie Monsen, referent 

@