Tur til Arcus 17. sept 2015

Kjære LOP-medlemmer! Den planlagte turen til KONGSBERG må dessverre avlyses pga. dårlig oppslutning. Vi tilbyr dere en annen tur samme dag (torsdag 17. september).

 Besøk med omvisning på ARCUS (tidligere Vinmonopolet). De har nytt bygg på Gjelleråsen, der de destillerer, produserer og videreforedler mange historiske brennevinstyper, blant annet akevitt, gin og bitter. Omvisningen tar ca. 2 timer, og vi får lære mer om bruk av krydder i ulike brennevinstyper, og vi får et innblikk i destillasjonsteknikken. De har over 8000 eikefat med brennevin på sitt lager, og vi får lære mer om foredlingsprosessen som skjer under denne lagringa. Det blir muligheter for å kjøpe smaksprøver !

Det koster kr. 130. Vi tilbyr gratis buss fra Lillestrøm kl. 12. 30 til Gjelleråsen (bussen står utenfor Lillestrøm Bussterminal), med retur fra Gjelleråsen kl. 15.15. Omvisningen varer fra kl. 13 til kl. 15. Det blir kr. 100 å betale for hver (ingen innbetaling på forhånd, ta med penger og betal ved oppmøte). På grunn av gruppestørrelse ved omvisningen, må vi vite om du vil delta eller ikke. Ring eller send e-post til Sigrid (916 22 446 /samst-st@online.no) eller til Jonn (920 50 452 / jonn-bek@online.no) innen 12. september. Ta gjerne med en venn! VEL MØTT!

Vi minner samtidig om at møtet i oktober er torsdag 15. oktober. Da vil SIRI GEDDE DAHL snakke om "Dagens granskende journalistikk". Torsdag 19. november innleder vår egen TORE LINDHOLT om "Nye tider for eldre arbeidstakere og pensjonister", og torsdag 10. desember er det JULEMØTE med lunsj og underholdning.

Med hilsen Styret i LOP NeRo v/ sekretær Sigrid Stavik

@