Du er invitert til å delta på den digitale åpningen av Eldreombudet og Senteret for et aldersvennlig Norge

Denne uken, tirsdag 27. april, er det felles offisiell åpning av Eldreombudet og Senteret for et aldersvennlig Norge, som er samlokalisert i Ålesund.

Både Statsminister Erna Solberg, Helse- og omsorgsminister Bent Høie og Helsedirektør Bjørn Guldvog deltar i den digitale åpningen, og det er åpent for alle å logge seg på og følge med på åpningen som pågår fra klokken 10-11.

For å følge med på denne åpningen klikker du på lenken HER.

Senteret for et aldersvennlig Norge er et nasjonalt fagmiljø som arbeider for å fremme aldersvennlig samfunn i et bærekraftperspektiv basert på bred innsats og i samarbeid med ulike aktører og samfunnssektorer. Senteret er en del av Helsedirektoratet. Du kan lese mer om senteret på deres nettsider HER.

Eldreombudet er et selvstendig og uavhengig nasjonalt statsorgan opprettet i 2020. Oppdraget deres er å fremme eldres interesser på alle samfunnsområder og å følge med på situasjonen for eldre. Eldreombudet taler eldres sak overfor politikere, offentlige etater og private virksomheter. Ombudet er til for at eldres behov skal få økt oppmerksomhet og bli satt på dagsordenen overalt. Eldreombudets nettsider finner du HER.

bigstock-Senior-caucasian-couple-on-vid-397873538.jpg
@