Møt ny daglig leder i LOP

02. april 2014

1. april tiltrådte ny daglig leder i sekretariatet i Stortingsgaten i Oslo. Karin S. Woldseth ble innstilt som nr. 1 av flere gode søkere i sentralstyremøtet i mars, og har akseptert tilbudet med glede og forventning.

Vår nye administrative leder er i full gang med (ulønnet!) opplæring tre uker før tiltredelsen. – Jeg vil gjerne være best mulig forberedt, understreker hun, og følger oppmerksomt med når fungerende daglig leder Eli Vinje og kontormedarbeider Ragnhild Meyer forteller og demonstrerer på skjerm. Noen «programerklæring» for stillingsutøvelsen er det for tidlig å komme med, men Karin ser det som må ligge i bunn for at organisasjonen skal fungere og ønsker etter hvert å bidra til at LOP blir mer synlig og kjent slik at medlemstallet øker.

Karin framhever to viktige faktorer for å søke på jobben og akseptere tilbudet om stillingen. Hun har vært sterkt engasjert i eldresaker og at pensjonister blir behandlet med respekt på alle områder i samfunnet. Arbeidskapasiteten er stor, sier hun som i likhet med LOP jubilerer i år – men Karin blir bare 60, da.

Daglig leder Karin Woldseth er oppvokst i Oslo og har økonomiutdannelse fra Handelsakademiet samt kurs ved Forsvarets Høyskole. Senere bodde hun i Bergen hvor hun jobbet med økonomi og personalsaker i ca. ti år før hun ble innvalgt på Stortinget for Hordaland i tre perioder til 2013. Her var hun blant annet medlem av Familie-, kultur- og administrasjonskomiteen og Familie- og kulturkomiteen. Karin Woldseth har også bred kommunal- og fylkeskommunal erfaring. Nå får LOP en daglig leder med politisk innsikt og stort engasjement! Tekst: Maj Lindholt, Foto:Stortingets arkiv
KSW_medium.jpg
@