Nytt på nett: SeniorPortalene

04. november 2014

Et privat selskap som drifter en rekke informasjonsportaler på internett har nå kommet med en ny tjeneste som de har kalt SeniorPortalene. Her skal eldre mennesker kunne finne fram til aktuell informasjon. Informasjonen er også beregnet for pårørende og for det offentlige og ansatte i helse- og omsorgssektoren.

Her er en oversikt over tilbudet:

 
  • SeniorErnæring:
Her finner du informasjon om mat og helse, samt råd om kosthold knyttet til ulike sykdommer. Her finnes diskusjonsforum hvor du kan dele erfaringer med andre og få svar fra ernæringsfysiologen.

 
  • SeniorBoPortalen:
Her vil du finne informasjon om hvilke boliger og byggeprosjekter med livsløpsstandard som finnes eller er planlagt i ditt fylke. Registrerer du deg, kontakter vi deg når det dukker opp noe du har vist interesse for.

 
  • FrittBrukervalgPortalen:
Her finner du en komplett oversikt over alle tjenestegodkjente tilbydere av praktisk bistand og hjemmesykepleie i Norge. Du kan velge fritt og til lik pris blant de som står på listen i din kommune.

 
  • SeniorAktivitet:
Dette er landets eneste aktivitetskalender for seniorer! Her vil du som senior finne fram til forskjellige aktiviteter du kan ha glede av i ditt nærmiljø. Du kan selv legge ut aktiviteter hvis du ønsker å få i gang en turgjeng, syklubb, sjakklubb e.l. GÅ INN PÅ PORTALEN HER
copy-pensjonistportalen-e1389539131223.png
@