Svar om utbetalingsmeldinger fra arbeids- og sosialministeren

Som LOP tidligere har skrevet, vil vi ta opp spørsmålet om utbetalingsslipper fra Nav i våre møter med politikere og i vår myndighetskontakt denne våren.

I etterkant av vårt  møte med stortingsrepresentant Erlend Wiborg (FrP) stilte han følgende skriftlige spørsmål til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie: Hva vil statsråden gjøre for å sikre at NAV viser fleksibilitet for sine brukere som etterspør utskrift av informasjon om ytelser og utbetalinger i tråd med Stortingets merknad i statsbudsjettet for 2017?

I sitt svar gjentar Hauglie at de som ikke har PC, elektronisk identifikasjon eller kompetanse til å kunne hente ut sine opplysninger via internett, må henvende seg til NAV kontaktsenter og få disse utbetalingsopplysningene lest opp. I spesielle tilfeller kan brukere også få utskrift av utbetalingsmeldingen tilsendt i posten.

Hele svaret kan du lese HER

Dette svaret er LOP på ingen måte fornøyd med, og vi fortsetter arbeidet for å endre reglene slik at alle som ønsker å få tilsendt sin utbetalingsoversikt i posten skal få adgang til det

bigstock-Elderly-Man-With-His-Wife-Goin-6598275.jpg
@