Medlemsmøte 03.05.2023

Vår leder, Bjørg Sørskog ønsket velkommen på en fin og lun måte slik at alle følte seg velkommen.

Arvid Mæland er en fantastisk forteller, og fikk virkelig forsamlingen med da han fortalte om sitt fargerike liv på godt og vondt. «På min måte» var tittelen, og han fremkalte både smil og hjertelig latter. Ordtaket «en god latter forlenger livet», fikk vi en stor dose av. Vi gleder oss nå til fortsettelsen av NRK-serien «Cowboyen og kongen» som blir vist i 2024.

 

Med Marton Sviland som forsanger, sang vi «Min tanke er fri» som bordvers;  en sang som passet veldig bra etter foredraget til Arvid Mæland.

 

Knut Kornelius Gundersen, visesanger, revyartist og låtskriver underholdt etter maten. Bl.a. fremførte han «Hyldningssang til Jæren», og vi liker å høre at «Jæren e prikken øve i‘en…»

 

Gunnstein Emmerhoff, startet sin LOP-info med disse ordene «LOP er ikke bare kos».

Han ga oss et innblikk i hvordan LOP sentralt arbeider med pensjonsordningen for offentlige pensjonister,  og orienterte særlig om samordningsfella.

Ellers har LOP fokus som nei til økt matvaremoms, få tannhelse inn under helsetjenesten, fastlegeordningen, finansiering av sykehusene, eldrerådsarbeid.

Til slutt opplyste Gunnstein at LOP fyller 85 år i 2024.

 

Avslutningsvis orienterte Bjørg kort om rundturen i Telemark, og litt om programmet for høsten. Hun takket for fremmøte og ønsket vel hjem.

 

Ingrid Oftedal Gjesdal

 

Knut Korneluis Gundersen red2.jpg
IMG_7533.jpg
Gunnstein Emmerhoff LOP info.jpg
Bjørg introduserer Knut Kornelius Gundersen.jpg
Arvid Mæland red.jpg
@