Reiseprogram for 2018

Her finner du vårt reiseprogram for hele året 2018. Vi byr på et spennede program med fem forskjellige turer i inn- og utland.

Tur til Island 25. – 30. mai med Norsk Tur

Vi legger opp til en interessant tur til Island – sagaøya ute i vest. Det blir en reise til våre norrøne røtter – til vill, vakker og øde natur. Men også til en hypermoderne by –Reykjavik. Vi skal på flere turer, bl.a. besøke Reykholt hvor Snorre Sturlason bodde.
SE FULL INFORMASJON HER

alt

 

”Dagstur med overnatting” 7. juni – 8. juni 2018
Historien om barnevandrerne – vi drar til Vest- og Aust-Agder, med Sverre Haga

Avreise fra Stavanger/Sandnes kl 0800/0830 med Sverre Haga. Vi følger E-39 sørover og første stopp blir Lyngdal og Paulsens hotell. Her får vi høre hotellets historie mens vi har formiddagskaffe. Turen går videre til Vigeland hvor vi møter Thyra Ågedal. Hun har gått i bresjen for å dokumentere historien om barnevandrerne.

Historien om barnevandrerne får vi gjennom film og utstillinger. Tilslutt får vi servert barkebrød og vassgraut, det samme barnevandrerne levde av. Vi skal også innom Barnevandresenteret og se film og utstilling.
SE FULL INFORMASJON HER

alt

 

LOFOTEN med RØST 25. juli – 2. august med Sverre Haga A/S

En vakker og innholdsrik rundtur gjennom deler av vårt eget land. Kystveien nordover Helgeland.  Lofoten med opphold på Røst og tur til Skomvær fyr. Vi flyr fra Sola til Værnes hvor vi møter Hagabussen som venter på oss. Vi kjører nordover, turen byr på mange fine opplevelser og severdigheter underveis til Brønnøysund hvor vi har første overnatting.
SE FULL INFORMASJON HER

alt

 

Baltikum fra 17. til 25. august med Reise Experten

Estland, Latvia og Litauen - tre land med hver sin spennende hovedstad, Tallinn, Riga og Vilnius. Vi flyr fra Sola med SAS KL 0800, via København til Tallinn. Her venter buss som skal kjøre oss videre under turen.
SE FULL INFORMASJON HER

alt

 

Athen og Paros 19. - 26. september, med Norsk Tur

Vi reiser på en 7 dagers høsttur til Athen og Paros, på en tid det ikke er så veldig varmt. Athen er en av verdens mest interessante antikke byer, med en 3000 år lang  historie. Det blir sightseeing i byen, og besøk på Akropolis. Fjerde dagen forlater vi Athen og reiser til øya Paros. Her blir vi kjent med øya, og har mulighet for utflukter til andre øyer.
SE FULL INFORMASJON HER

alt

 

@