LOP Tromsø sitt julemøte 6. des. 2017

alt

Avdeling Tromsø og Omegn har hatt julemøte.

Torsdag 6. desember arrangerte avd. Tromsø og Omegn sitt årlige julemøte med tilhørende julebord, underholdning og dans. Det var 35 påmeldte, noe som var i underkant av hva vi forventet. Det positive var at det denne gangen var flere menn enn vanlig med, noe som gjorde at flere frekventerte dansegolvet.

Leder Asgeir Brekke ledet møtet med sikker hånd. Han innledet med en oppsummering av LOPs krav til statsbudsjettet for 2019, og slapp deretter til «Det norske Mannskor av 1995». De underholdt med både julesanger og selvkomponert reportoir. Koret besto av 4 unge menn med fantastiske stemmer. Vi hadde godt kunnet høre mer fra dem, men de måtte haste av sted til nye oppdrag.

Kokkene på Heracleum hadde laget en deilig julemiddag med alt tilbehør: Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, stappe, osv. Mange benyttet anledningen til et glass vin, og stemningen var god. Åresalg hører selvsagt til på våre møter, og salget gikk godt. Vi hadde kjøpt inn ekstra mange gevinster denne gang, så overskuddet ble ikke mye å skryte av, men også dette har jo en viss underholdningsverdi.

Helt tilfeldig var det at vi hadde møte på Finlands nasjonaldag, til og med 100-årsdagen! Noen av deltakerne fant fram Finlands nasjonalsang, så dagen ble markert også i LOP!

Siste del av møtet spilte Sandviks trio til dans, et alltid populært innslag selv om det ikke alltid er trengsel på dansegolvet…

Arvid Tangen, Randi Pettersen og Lillian Jenssen markerer dagen med den finske najonalsangen.

Den finske nasjonalsangen framføres i anledning Finlands nasjonaldag.

alt

Det norske mannskor av 1995

 

@