Med Bussring til Verona

Onsdag 1. juli reiste en gruppe på 12 personer fra Tromsø til Milano. Vi ble møtt på flyplassen av en buss som Bussring hadde bestilt. Den kjørte oss til Hotell Dezensano i Verona. Dette er et familiehotell med en hel familie som sto klar til å hjelpe oss på alle måter. Hotellet var nyoppusset og lekkert.

Erik Bjørkeng var Bussrings reiseleder, en oppgave han tydeligvis er født til å være – fantastisk på alle måter, og han arrangerte alle turer i Italia.

 

Vi var i Venezia med skandinavisk-talende guide og fikk se alle de ufattelig mange bygninger, statuer og kanaler – imponerende.

 

Båttur på Gardasjøen med stopp i en liten landsby var avslappende og vi fikk alle anledning til å gå på marked.

 

Rundtur med buss rundt Gardasjøen der vi også hadde skandinavisktalende guide var svært interessant. Vi fikk anledning til å smake på den lokale sitronlikøren og noen tok også en liten smak med seg hjem.

 

Til sist må nevnes besøket i operaen! Det var en magisk opplevelse. Nabucco ble oppført under åpen himmel og vi satt høyt oppe og kunne nyte både musikken, sangen og alle skuespillerne. Det var så rørende, da kom tårene lett. De skiftet kulisser og klær så proft at vi bare så på full av beundring.

 

Søndag 5. juli var vi tilbake i Tromsø.

Dokumenter

C:\Users\Arvid\Documents\LOP\2015-16\Til Web\Hpvredsak.jpg
@