Velkommen til offisiell åpning av Bærums nye Kommunegård i Sandvika

Nå åpner vi dørene og viser frem den nye, flotte kommunegården vår. Den store dagen er 23. mars fra klokken 11 til 18. Vi inviterer hele Bærum  og nabokommunene inn for å se og bli kjent med bygget og kommunen vår. Alle er hjertelig velkomne: innbyggere, næringsliv, frivilligheten, medarbeidere – og alle andre som er interesserte i kommunen vår. 

Kommunegården skal være åpen for alle, det meste av døgnet - det skal være et hus for innbyggerne.  

Torsdag 23.03.23 blir det en god blanding av foredrag, omvisninger og underholdning. Målet er at du går ut fra Kommunegården med et ønske om å ta bygget i bruk! 


Åpningsseremoni kl. 14–15  
Den offisielle åpningen er klokken 14–15. Ordfører Lisbeth Hammer Krog og kommunedirektør Geir Aga med gjester og kulturinnslag vil ta oss igjennom åpningsseremonien.  
 

Aktiviteter hele dagen kl. 11–18

1.      Innblikk: En rekke spennende foredrag med blant annet Ingebrigt Steen Jensen og Jan Blichfeldt besvarer spørsmålet: Hvem er bæringen? Det blir foredrag om Aldring og mestring, demens, fem om dagen, mobbing, tillitsbasert ledelse med mer. 

2.      Dialog: Mange av kommunens tjenestesteder har stand og vil presentere sine tilbud.  hvilken rolle de har i samfunnet vårt.   

3.      Omvisninger: For de som ønsker å besøke noen av tjenestestedene, få introduksjon til kunsten i bygget eller se hvordan Kommunegården skal være en “aktivitetsbasert arbeidsplass”.  

4.      Kunst- og kulturopplevelser: Vi avduker kunsten og inviterer til kunstomvisninger. I tillegg til et omfattende kulturprogram. 

5.      Lokaler til leie: Vi viser frem lokalene som blant annet innbyggere, organisasjoner og frivillige organisasjoner kan leie. 


Her kan du lese mer om den nye kommunegården.  


Velkommen til Bærums nye møteplass, og en dag med foredrag og kulturopplevelser! Kom når det passer deg – det er ingen påmelding. 

@