25. mai: Sommertur til Oslo – Munchmuseet og Ekebergparken

LOP Indre Østfold avslutter vårsemesteret med en felles busstur hvor målet både er det nye Munchmuseet og Skulpturparken på Ekeberg.  Først besøker vi Munchmuseet, hvor vi ankommer rundt klokken 10:00.

Vi har satt av over 2 timer til fritt å vandre rundt i «13 etasjer med opplevelser», som museet selv uttrykker det. Heldigvis er det godt med heiser og rulletrapper! Besøket gir en unik mulighet til å se originale verker fra alle Munchs kunstneriske perioder, inklusiv selvsagt også ikoner som Skrik, Madonna og Pikene på broen. Gled dere!

Klokken 12:30 går bussen til Ekebergsletta, hvor vi starter en spennende spasertur gjennom deler av den berømte Skulpturstien. I vandringen vil vi underveis kunne oppleve noen av de over 40 ulike skulpturene, plassert langs eller i terrenget rundt stien. Vi legger opp til en tur som tar omtrent 1 time. De som av ulike grunner ikke ønsker å ta turen, kan velge å bli med bussen tilbake til Ekebergrestauranten. Vi legger inn et visst værforbehold for denne delen av programmet!

Fra 14:30 blir det felles 2-retters måltid på Ekebergrestauranten, før hjemreise med bussen. 

 

image002.jpg

image003.jpg

 

Reiserute, pris og påmelding 

Vi arrangerer felles busstransport. Reiseruten er slik: 

 

09:00     Avreise fra Mysen stasjon 

09:15     Avreise fra Askim stasjon 

 

Vi regner med å være framme ved Munchmuseet litt over klokken 10:00. Bussen fra Munchmuseet til Ekeberg går 12:30. Ca klokken 13:00 starter vi vandringen langs Skulpturstien fram til Ekebergrestauranten og felles måltid fra 14:30. Vi regner med å være tilbake på Mysen innen klokken 17:00.

Merk at det ikke blir noen felles matservering før klokken 14:30 på denne turen. Ekebergrestauranten kunne ikke ta imot oss tidligere. For de som synes det blir litt lenge å vente er det imidlertid også mulighet for å kjøpe en kaffekopp og en matbit på kaféen på bakkeplan i Munchmuseet.

Prisen for busstur, billett til Munchmuseet og lunsj er kr 800, - per person, og det er dette hver enkelt deltaker må betale ved påmelding.

Påmeldingsfristen har vi satt til 10. mai. Påmelding skjer ved innbetaling av kr 800,- til vår bankkonto 1020.20.12308. Vi ber om at navn på deltakere oppgis i meldingsfeltet. Oppgi også hvor dere vil reise fra – Mysen eller Askim. 

Nøl ikke med å melde deg på, og ta gjerne med ektefelle, samboer, venner og naboer! Dette kan bli en trivelig felles sommeropplevelse. 

Beskjed om eventuell allergi/matintoleranse kan gis til Erling Hogstad på telefon 916 55 359 eller e-post erhogs@gmail.com

 

Styret ønsker alle velkommen til sommertur!

@