Årets første møte 2. juni

Indre Østfold lokallag av Landsforbundet for offentlige pensjonister hadde årets første møte 2. juni. På grunn av coronapandemien har flere møter blitt avlyst i vinter, så vi hadde mye å ta igjen.

Først måtte det avholdes årsmøte med valg. Med en liten intern rokering ser det nye styret slik ut: leder Åshild Tangen, nestleder Bjørg Bodahl Spedstad, kasserer Erling Hogstad, styremedlemmer Gunvor Havnaas og Erik Hageler, vararepresentanter May Lisbeth Dingtorp Hysestad og Berit Jaavall. På grunn av liten aktivitet har laget hatt en god økonomisk utvikling, og kanskje av samme grunn har vi hatt en liten nedgang i antall medlemmer, noe som vi håper  vil endre seg nå når muligheten blir større for møter og arrangementer .

alt

Lokallaget hadde 25 års-jubileum i høst, men måtte avlyse den planlagte feiringen. Jubileet ble derfor markert på møtet 2.6., med billedkavalkakade over 25 års aktiviteter. Leder gjennom hele ti år, fra 2009 til 2018, Randi Frankrig, ble hedret for sin store innsats for foreningen. I hennes tid økte aktiviteten og medlemsmassen betydelig. Hun har vært, og er fortsatt, en stor ressurs for foreningen, blant annet som medlem av Lops helseutvalg og som medlem av eldrerådet i Indre Østfold. Hun ble derfor tildelt æresmedlemsskap med medalje og diplom.

alt

Etter smittevernreglementert servering og loddsalg, kom det som kanskje var møtets høydepunkt, konsert med Erik Hageler. Han sang sine egne viser, men også kjente sanger fra andre folkekjære artister. Vi ønsker alle en god sommer og håper å komme sterkere tilbake med flere aktiviteter i høsthalvåret.

 

Åshild Tangen
Leder

@