Årsmøte, jubileumsmarkering og visekonsert!

Indre Østfold lokallag av Landsforbundet for offentlige pensjonister starter opp igjen virksomheten med et første medlemsmøte onsdag 2. juni, som vanlig på Filadelfiakirkens Café Opsahl i Mysen fra klokken 12:00. Både medlemmer og andre interesserte er hjertelig velkommen!

Selvsagt legger vi opp til streng etterlevelse av gjeldende smittvernsregler. Møtelokalet er nøye møblert, og alle må velge en egen fast plass som beholdes under hele møtet. Maten serveres ved bordene, på egen tallerken til hver enkelt. Innenfor disse reglene har vi anledning til å ta imot inntil 50 besøkende med faste plasser.

Programmet er tredelt. Vi starter med årsmøte, utsatt fra februar. Årsmøtedokumentene deles ut på møtet. Lokallaget fylte 25 år tidligere i høst, så en forsinket jubileumsmarkering legger vi også inn i programmet.

 Etter bevertning og utlodning kommer det som for mange blir dagens høydepunkt. Da inviterer vi til en eksklusiv LOP-konsert med Erik Hageler! Erik har spilt gitar og sunget viser i Indre Østfold i snart 50 år, og vil underholde oss den siste delen av møtet. Han vil ta fram noen av sine egne beste viser, kombinert med favoritter fra andre visesangere. Det blir også mulighet for å synge med på noen refrenger. Her blir det både humor og alvor, og virkelig noe å glede seg til!

alt

Som tidligere tar vi inngangspenger i forbindelse med bevertningen - kr 50,- for medlemmer og kr 100,- for ikke medlemmer. For de som vil betale med kontanter ber vi om at det betales med eksakt beløp, slik at vi unngår veksling. Det er imidlertid også mulig å betale med VIPPS eller til vår bankkonto i ettertid.

Vi gleder oss til å komme i gang – og håper at mange finner anledning til å delta slik at vi endelig kan møtes igjen!


Tekst og foto: Erling Hogstad