Forfatter og journalist Mona Levin kommer til Mysen

Tirsdag 4.oktober inviterer Indre Østfold lokallag av Landslaget for offentlige pensjonister til møte i Mysen Metodistkirke. Til foredrag med Mona Levin, konsert med Askim veterankorps.

Møtet starter med konsert med Askim veterankops, etterfulgt av bevertning, sosialt samvær og loddsalg. Deretter hører vi Mona Levinforedrag. Hun er en prisbelønnet journalist og forfatter som har skrevet flere bøker. «Mors historie» er en av dem.

alt

I foredraget vil vi få høre om de dramatiske hendelser hun og hennes familie har opplevd. Mors historie begynner lenge før de skjebnesvangre dagene i 1942. Vi får høre historien om Mona og morens flukt til Sverige under krigen. Skogstad fra Ørje var los. I pausen blir det sosialt samvær, bevertning og loddsalg.

 Er du pensjonist etter å ha jobbet i en offentlig virksomhet er du velkommen som medlem hos oss. Kom gjerne på et møte for å vurdere om dette kan være foreningen for deg.                                      Inngang for deltakere som ikke er medlemmer kr. 100.-. Bevertning kr.50.-for alle. Vi ønsker medlemmer og andre interesserte velkommen til et innholdsrikt møte.

alt

@