Hanne Kristin Rohde kommer til vårt møte i mai

9. mai inviterer Indre Østfold lokallag av Landslaget for offentlige pensjonister til foredraget "Kjemp for alt som du har kjært" med Hanne Kristin Rohde.

NB! denne gangen holdes møtet i Filadelfiakirken i Mysen. (Beliggenhet Løvetannveien 1, nabo til Rema, sees fra Smedgata.)

Hanne Kristin er utdannet jurist og har jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. I 11 av disse årene i toppledersjiktet som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. Hun har forfattet flere bøker og hun er kjent fra TV-serien «Åsted Norge» Hanne Kristin ble av Aftenposten kåret til Årets Osloborger i 2010, nominert av Aftenpostens lesere, i 2011 ble hun nominert til Årets navn i VG og kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene. I 2014 kåret damebladet Tara henne som tredje modigste kvinne 2014. I 2015 lanserte Hanne Kristin sin personlige bok med tittel «Kjemp for alt hva du har kjært». Boken er basert på hennes erfaringer som leder og menneske. Den er en fortelling om å bli sterk, om å finne sitt eget grunnstoff, om å ta ledelsen i eget liv og bli den beste utgaven av seg selv. Hanne Kristin legger vekt på at alle kan bli den beste utgaven av seg selv. Etter foredraget blir det bevertning, utlodding og sosialt samvær. Er du pensjonist etter jobb i offentlig virksomhet er du hjertelig velkommen som medlem hos oss.                 

Medlemmer og andre interesserte ønskes velkommen. Benytt anledningen til å høre til et spennende foredrag. Inngang for de som ikke er medlemmer kr.150.- inkludert bevertning. Medlemmer vanlig pris.

alt

@