Medlemsmøte 27. oktober med mye underholdning, sang og musikk

Indre Østfold lokallag av Landsforbundet for offentlige pensjonister arrangerer medlemsmøte onsdag 27. oktober, som vanlig i Filadelfiakirkens lokaler i Mysen fra klokken 12:00.

Det går mot mørkere tider, og LOP Indre Østfold setter derfor pris på å kunne invitere til en ettermiddag fylt med mye underholdning, sang og musikk. Først får vi besøk av Marit og Steinar Gorseth, kanskje bedre kjent som «Marit & Husband» eller som mangeårig vertskap på Skansehytta. Med sitt miniorkester vil de stå for underholdning med sang, musikk og ulike fortellinger.

Etter bevertning og utlodning får vi besøk av lærer og elever fra Indre Østfold kulturskole, avdelingen for scenekunst. Musikalelevene har akkurat lagt «GREASE» skoene på hylla etter vårens forestilling, og jobber nå på spreng for å komme i mål med sin nye produksjon «Best of Broadway». Dette showet inneholder innslag fra kjente musikaler, og har premiere på Festiviteten i Mysen 26. november. Elevene vil framføre smakebiter både fra «Grease» og sin nye produksjon.  

I etterkant av det musikalske innslaget vil avdelingsleder for scenekunst ved kulturskolen, Hanne Blekken, holde et foredrag om sitt arbeid med barn og unge innenfor scenekunstfeltet.

Her vil vi få et innblikk av hvordan et produksjonsarbeid foregår, og hva som kreves av både lærere, elever og foresatte for å lykkes. Ikke minst jobbes det med mestringsfølelse og tilhørighet i et fellesskap hvor skaperglede og engasjement står i fokus.

Møtet er åpent for alle, og både medlemmer og andre interesserte er hjertelig velkommen til en musikalsk ettermiddag kombinert med bevertning og sosialt samvær!

Erling Hogstad