Referat fra julemøtet 13. desember

Indre Østfold lokalavdeling av LOPavsluttet årets sesong 13.12.23. Julestemte gjester ble servert gløgg og møtte festpyntede bord.

Etter en smakfull lunsj sto Marit og husband klar med et nyprodusert program om Margrethe Munthe. I løpet omtrent 60 minutter ble vi levende fortalt om forfatterens liv og forfatterskap, ispedd mange kjente og mindre kjente sanger.

Minner fra egen og barnas sangstunder på sengekanten ble vekket, og vi var mange som sang med i kjente strofer. ‘På låven sitter nissen` synges i dagens julefeiringer også, med det er kanskje sjeldnere å høre `Nei, nei, gutt, dette må bli slutt`. `Å, tenk at Gråpus har fire små` og `Jeg strever så med mine små, du`, er fortsatt småbarnfavoritter. Det ble en trivelig time  der sang og fortelling gikk i ett til stødig akkompagnement av `husbandet`, Steinar. Etter dette var det tid for kaffe, kaker , prat rundt bordene og litt informasjon, før ettermiddaghen ble avrundet med `Deilig er Jorden`. Vi sier takk for i år, og ønsker alle velkommen til nye møter i 2024.


Åshild Tangen
 

 

alt

Å jeg strever så med mine små du.

 

alt

Leder takker Marit og Husband for trivelig stund.

 

alt

Hurra for deg som fyller ditt år!

 

alt

Men nissefar han truet med sin store skje..,

 

@