Referat fra medlemsmøte 21.november 2013

Indre Østfold lokallag av LOP (Landslaget for offentlige pensjonister)hadde førjulsmøte på Bamsrudlåven torsdag 21.november.

Leder ønsket alle velkommen og informerte om møtets agenda. Dagens tema var gamle juletradisjoner, Else Kleven fortalte levende fra sin barndoms tid. Mange nikket gjenkjennende til tradisjonene og gjøremålene hun beskrev. Hun fortalte om morsomme episoder og latteren satt løst hos tilhørerne.

Deretter sang vi "Det lyser i stille grender " før vi fikk servert Bamsrudlåvens smakfulle julemiddag med dessert og kaffe. Under middagen sang vi "Barn av regnbuen" og "Har en drøm " før vi avsluttet måltidet med en takk for maten sang. Lars Johansson var forsanger og spilte gitar. Etter en pause underholdt Lars i to omganger med ord, sang og spill på en humoristisk og herlig måte. Det ble mange smil og mye latter underveis. Han er en ener i å synge Øystein Sundes sanger.

Kaffe med hjemmebakte kaker til ble servert. Leder takket Lars og Else for deres gode bidrag til en hyggelig kveld ved å overrekke rosebuketter.

Leder informerte om at neste medlemsmøte, og årsmøte 2014, blir torsdag 27.2.2014. Hun ønsket alle en god adventstid og en riktig god jul. Kvelden ble avsluttet ved at vi reiste oss og sang "Deilig er jorden".

 

Ref.

Randi Frankrig

@