Spennede temaer på neste medlemsmøte

Tirsdag 4.april inviterer Indre Østfold lokallag av Landslaget for offentlige pensjonister til møte i Mysen Metodistkirke. Temaene er: Helsehuset Indre Østfold. Det neste er informasjon om arbeidet som gjøres for barn og unge i Chopda i India.

Daglig leder for Helsehuset, Kristian Devold, forteller om Helsehuset Indre Østfold. Om visjonene bak, og hvilken tjeneste som tilbys befolkningen i Indre Østfold. Og om Helsehusets plass i fremtidens kommunale helsetjeneste" Mange tjenester er inkludert i senteret som: Legevakt. Døgnenheten. Samfunnsmedisin. Kompetansesenter. Innovativ Rehabilitering Indre Østfold - Prosjekt. Det vil være nyttig for kommunenes innbyggere å få vite innholdet i tjenestene som ytes. For eksempel, om organiseringen, og hvilke pasienter som legges inn på døgnenheten fra hjemmet, hvilke fra sykehuset, og ikke minst hvordan benytter kommunen seg av tilbudet. Kom på møtet og benytt anledning til å stille spørsmål til Devold.

Winnie Gulbrandsen og Leif Wiik forteller om det store arbeidet de er med på i Chopda i India. Winnies foreldre gjennomførte et stort arbeid for foreldreløse og fattige barn i India. Arbeidet er videreført og videreutviklet. I dag har indiske myndigheter bedt misjonen å ta imot 200 barn fra jungelen i Satpurafjellene. De vil analfabetismen til livs og de så at det var plass til så mange på barnehjemmet og skolen. Winnie og Leif har nettopp kommet hjem fra Chopda etter et 4 ukers besøk og er glade over å ha sett at alt fungerer. De møtte igjen gutter og jenter som hadde blitt leger, advokater, lærere, sykepleiere og jordbruker og er glade over å kunne hjelpe barn og se at det nytter.

Som vanlig blir det pause med bevertning(kr.50-), loddsalg og sosialt samvær. Denne gangen benytter vi kirkerommet til foredragene. Er du pensjonist fra offentlig virksomhet er du velkommen som medlem hos oss. Styret ønsker medlemmer og andre interesserte velkommen til møtet.

@