Stort frammøte på vårt oktobermøte

Ikke på lenge har det vært så stort frammøte på møte i lokalforeningen av Landsforbundet for offentlige pensjonister som på vårt møte 26. oktober. 65 spente pensjonister, hvorav hele 20 ikke-medlemmer, fant veien til lokalet vi leier i Mysen Filadelfiakirke, for å oppleve et hyggelig og interessant treff med to svært ulike innslag.

Hvilket som lokket flest, kan vi bare gjette, men begge innslagene falt tydelig godt i smak hos publikum. Først ute var to repesentanter fra Solgården, et feriested i Spania som mange tydeligvis kjente til. Irene Guvaag, som jobber på det norske kontoret, men ofte deltar på turer til Solgården, fortalte generelt om stedet og tilbudet. Grethe Stople, som mange kjenner fra ulike jobber innen helsesektoren i Eisdberg, har bred erfaring som sykepleier på Solgården, og kunne fortelle om hvordan Solgården tilrettela for at alle skulle kunne fungere og være trygge på ferieturen dit. De to fikk flere spørsmål, og det ble delt ut brosjyere og informasjon.

Det neste innslaget var av helt annen art. Da ble vi underholdt av Håkon Utstrand Hauer, en ledig, allsidig og dyktig trubaur fra Trøgstad , nå bosatt i Eidskog. Han holdt seg stort sett til den gamle norske visetradisjonen, men spennet var stort, fra Vazelina til Børli. Han fikk publikum med seg, folk klappet takten, sang med og lo nesten så tårene rant. Her ble det nok mange liv som ble forlenget, skal vi tro ordtaket.

Mellom disse innslagene var det god pause med servering og loddsalg. Det er godt at styret pleier å smøre rikelig med snitter, for det ble mat og også kaker til alle. Heldigvis er det slutt på koronarstriksjoner, og folk passet på å bevege seg fritt rundt i lokalet og hilse på venner og bekjente. Loddsalget gikk strålende, hver åre ble solgt og mange premier delt ut.

Nå står det bare igjen førjulsmøtet, og over jul kommer det nye møter der temaene foreløpig ikke er fastsatt  Velkommen.
 

Åshild Tangen  
leder

alt

alt

alt

alt

@