Velkommen til en spennende høst i LOP Sarpsborg

Høstsesongen  2016 byr på et variert program som spenner fra svangerskap til kontrastenes Cuba, via slektsforskning til spennende personer i Sarpsborgs 1000-årige historie. Og så blir det selvfølgelig juletur.

Vi starter opp 16. august da vi får besøk av professor emeritus Borghild Roald fra Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus. Hennes foredrag har tittelen: "Morkaken i normale svangerskap og ved morkakesvikt. Hva vet vi om det?" Professor Roald har mottatt mange priser og hatt en rekke verv. Bl.a. har hun opprettet og ledet "Kompetansesenter for barne- og svangerskapsrelatert patologi"

13. september drar vi til kontrastenes Cuba. Torhild Larsen forteller fra en reise i mars 2016, samtidig som Obama besøkte øya. Cuba er et land i rask endring, full av motsetninger.

Hvem tror du at du er? Slektsgranskning blir stadig mer populært, og er tema på møte 11. oktober. Vi får besøk av leder i Slekt og Data - Østfold: Odd Martinsen

15. november foredrar Solveig Rød, Varteig om "Markante kvinner i Sarpsborg". De er det mange av i vår tusenårige historie.

I desember drar vi selvfølgelig på juletur.

 

@