Referat fra tur til Lovund Træna 4-6.juni 2013

Samarbeidstur LOP Salten og LOP Midt-Helgeland.

Vi har hatt en fantastisk fin tur fra tirsdag til i dag. Været var aldeles nydelig, og alle var så fornøyde. Det var veldig moro å treffe LOP - folk fra Salten, men mange etterlyste medlemmer fra Rana. Vi ble godt kjent med hverandre, og vi var sammen som en enhet..

Første kvelden fikk vi laks med deilig tilbehør og dessert. Brynhild Geiring sa noen ord fra Salten, og jeg litt fra oss. Åse sendte sms til meg som jeg leste til de festkledde. Vi ble veldig bra mottatt på hotellet.

På onsdag hadde vi litt historisk gjennomgang fra øya, og rundt kl 13.00 dro vi til Træna. Fiskesuppe fikk vi til lunsj der. Deilig! Etterpå fikk vi omvisning på øya sammen med tidligere ordfører, Aina Willumsen. Vi returnerte til Lovund og var der ca kl 21.00. Alle gledde seg til middag, men på turen fra båten til hotellet falt Edel Hov stygt og var borte en stund. Hun slo hodet i asfalten. Verten var fantastisk i den sammenhengen også. Han var til stede og hjalp til til legebåten kom og fraktet henne til Sandnessjøen Sykehus. Jeg ringte og snakket med henne der i dag, og hun sa hun var kraftig forslått. Hun skal i hvert fall være der til i morgen. Tross alt sa hun at det gikk bra, men det ville ta tid før hevelsen i ansiktet gikk tilbake.

I går fikk vi kalvestek til middag med laks til forrett og dessert. Odd Hals fra Salten hadde energien på kvelden, og han roste samværet. Han sendte staffettpinnen til Vefsn og utfordret oss til å ha en sammenkomst i vårt område neste gang. Kanskje Rana kunne bli med også? Jeg svarte på utfordringen, men jeg lovte ikke noe der og da. Jeg sa at jeg tok med meg dette til styret.

Salten solgte lodd på et fenalår og Odd Hals håpet så inderlig at et medlem fra Mosjøen vant låret, men det ønsket ble ikke innfridd.

Vi sa noen avskjedsord til hverandre til slutt og ønsket hverandre god sommer.

Turid Mæhre Olsen
referent

Dokumenter

@