Program for høsten 2021

Etter et langt år med lite sosial kontakt, avlysninger, utsettelser og restriksjoner, begynner verden å åpne seg. Det gir oss håp om at vi til høsten trygt kan samles igjen.

Under arbeidet med programmet fulgte styret nøye med på regjeringens og lokale myndigheters signaler angående oppmykning av koronarestriksjonene. Vi mener derfor å ha  en realistisk mulighet til å kunne gjennomføre  tilbudene som står i dette programmet på en smittevernmessig sikker måte.

Det tristeste vi gjør, er å avlyse turer og arrangement, og  det siste året har vi måttet avlyse både medlemsmøter, turer, bedriftsbesøk, kurs og konserter. Dessverre kan vi ikke love at slikt ikke vil skje igjen,  men vi gjør det som står i vår makt for at tillyste arrangement trygt kan gjennomføres.

På grunn av den usikre situasjonen har vi tilbud som ligger «på vent», og som derfor ikke står i dette programmet. Når det blir smittevernmessig forsvarlig, legges disse ut her på hjemmesida vår, i tillegg sendes de som e-post til medlemmene.

Hele programmet finner du HER.

alt

@