Oslo

Ingen møter er satt opp denne høsten. Vi håper situasjonen i Oslo har blitt bedre til desember, så vi kan gjennomføre den tradisjonelle julelunsjen på Tåsen.

 

Kontoret vårt i Stortingsgaten 2, 5. etasje vil være betjent hver mandag fra kl.11.00 – 13.00 fra og med mandag 7.september og fram til 21.12. Har du lyst på en prat er det kjempekoselig hvis du kommer en tur. Døren nede er låst så ring 470 26 939 så kommer vi og lukker opp.

Kontakt lokallaget

Postadresse: LOP Oslo, Postboks 1696 Vika, 0120 Oslo
E-post: oslo@lop.no

Leder Turid Frimo
tlf. 47 02 69 39

tfrimo@gmail.com

Aktuelt

 • Til medlemmene i Oslo lokallag

  I skrivende stund er det første søndag i advent, og vi spør oss selv og hverandre: Hvordan blir julen 2020? Får vi besøk av familien?  Kan vi holde våre tradisjonelle juleselskaper? Eventuelt hvor mange kan vi være i familieselskapene?

  Les mer om Til medlemmene i Oslo lokallag
 • Koronaen og Oslo lokallag

  Møtevirksomhet er ikke enkelt om dagen, alt er med en meters avstand – max 20 tilstede – møtelokalene det kan være vanskelig å gjennomføre en meters - regelen. Oslo er spesielt utsatt, derfor holder vi en lav profil høsten 2020. Eldredagen 1.oktober i Oslo Rådhus: Lop-Oslo representert med Jon Lange er fortsatt med i arrangementskomiteen og de forbereder Eldredagen og håper den er gjennomførlig. Vi vil her prøve å få flest mulige adgangskort, som vil bli sendt i posten til medlemmene våre, så langt det rekker.

  Les mer om Koronaen og Oslo lokallag
 • LOP Oslo på julebord i EMINOL

  Søndag 15.12.19 var styret i LOP-Oslo lokallag invitert til julebord i EMINOL (Europeiske Minoriteter Online). Vi hadde en kjempehyggelig ettermiddag/kveld sammen med 80 glade gjester fra «hele» verden og ser fram til mer samarbeid med EMINOL i 2020.

  Les mer om LOP Oslo på julebord i EMINOL
 • LOP Oslo invitert til Europeiske Minoriteter Online

  LOP-Oslo v/Turid Frimo er invitert til å holde innlegg ved to seminarer arrangert av EMINOL (Europeiske Minoriteter Online) 26.juni og 3.juli 2019. Hovedemnet er: Bevisstgjøring av kvinner med innvandrerbakgrunn om diskriminering, trakassering og undertrykking.

  Les mer om LOP Oslo invitert til Europeiske Minoriteter Online

Medlemstreff

OBS: Alle møter og treff er avlyst inntil videre på grunn av Konona-situasjonen!

Medlemsmøtene holdes på Peppes Pizza, Stortingsgaten 4, klokken 13.00.
Vennetreffene holdes siste tirsdag i måneden på Jensens Bøfhus i Stortingsgaten 2 kl. 13.00.

Styret

Leder: Turid Frimo
 
Nestleder:  Jon Lange
 
Kasserer: Kjell Jon Karlsen
 
Styremedlem: Lillian Saxegaard
 
Sekretær: Elsa Britt Robertsen 
 
Turansvarlig: Anne Marie Naglestad
 
Møtegjennomføring: Gudrun Grimdalen og Knut Sandberg
 
Kontakt med oasen: Erlanda Munoz